Moikka maailma!

Tämä Jouko Niemisen sivusto, jolla käsittellään erilaisia Kristinuskoon liittyviä asioita ja ilmiöitä.

1 thought on “Moikka maailma!

 1. Tammikuun 16 -2018 Falköpingissä
  Jouko Niemiselle

  Ilo on suuri, kun löysin tämän sivustosi. Olen kopioinut Evankeliumiyhdistyksen sivuilta Sinun kirjoituksiasi, ja kun huomasin että niitä ei siellä enää ollutkaan, eivätkä edes monet linkitykset, sieltä kopioidut, toimineet enää. Iski murhe. Puheesi eivät ole auttaneet vain minua itseäni, vaan monia monia, ja Rukouksissa kannan Sinua ja perhettäsi että jaksatte tälläkin tavoin palvella Jeesusta Kristusta, tänä sekamelskan aikakautena, jolloin vain Jumalan Sanan ja Hengen valossa täällä jaksamme ja voimme olla apuna lähimmäisillemme.

  Olen kopioinut puheitasi ja kirjoituksiasi Rea Aallon ylläpitämälle Vapaasana foorumille. Saako täältä blogistasi kopioida kirjoituksia ja linkittää tänne Sinun blogiisi, tai vain linkittää tänne, jos ei saa kopioida?

  Rukousterveisin Hellevi Raitosalo
  raitosalohellevi@hotmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.